Aanbieding: 10% korting voor 3 maanden bij het samenwerken met een virtueel assistent

211  keer bezocht
  • Geldig vanaf: 27 december 2021
  • Verloopt op: 31 december 2022

De werkzaamheden waar jezelf niet aan toekomt, waar jezelf geen kennis hebt of die jou te veel tijd kosten, maar die wel belangrijk zijn voor jouw bedrijf, voeren wij graag voor jou uit. Zo kun jij je volledig richten op je core business, daar waar jij goed in bent.

Als virtuele assistenten bieden wij ondernemers de helpende hand voor administratieve-, secretariële – en online ondersteuning.

Graag komen we in contact met Partners van West-Brabant Business Plaza. Voor ons is dat een mooi moment om jou aanbod te doen, zodat jij de eerste stap gaat zetten en besluit samen te gaan werken met een virtueel assistent.

Ter introductie bieden we ons Introductiepakket aan:

10% korting voor 3 maanden bij de start van onze samenwerking

Na een (tussen) evaluatiegesprek, kunnen we onze samenwerking voortzetten en geldt ons basis uurtarief of de bijbehorende pakket prijs. 

Denk je dat wij iets voor je kunnen betekenen, vraag het ons. We maken graag kennis met je. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn er voor jou!

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL