Skip to main content

Aanbieding: € 50,- korting op élke (online) training én het Weer een blij kind platform

283  keer bezocht
  • Geldig vanaf: 01 januari 2023
  • Verloopt op: 31 december 2023

Jij wilt toch dat jouw kind als een blij kind door het leven gaat? Dat is zeker mogelijk en Monique kan je daarbij helpen! Als gecertificeerd coach én ervaringsdeskundige weet Monique, haar bijna 20 jaar ervaring met het werken van kinderen, in te zetten, zodat elk kind weer als een blij kind door het leven gaat en de handvatten heeft gekregen om met de uitdagingen in het dagelijks leven om te gaan.

Wij bieden (online) trainingen aan voor faalangst, beelddenken en hoogsensitiviteit voor kinderen t/m 18 jaar. Als partner van West-Brabant business bieden wij jullie graag € 50,- korting aan per training die je wilt volgen, maar ook voor het Weer een blij kind platform.

Dit is een platform voor ouders, leerkrachten en professionals die alles willen weten over faalangst, beelddenken en hoogsensitiviteit en alles wat daarmee samen hangt, zodat hun kind, of de kinderen die ze begeleiden, weer als een blij kind door het leven kunnen.

Het platform bestaat uit volop informatie, een community om te verbinden met gelijkgestemden en dagelijks de mogelijkheid om vragen te stellen in de community of tijdens de maandelijkse live Q&A sessies. Het is een compleet platform met community, waar je op 1 plek alles vindt wat je nodig hebt om het kind beter te kunnen begeleiden/ondersteunen.

Hier vind je alle informatie over:

En hier vind je alle informatie over het Weer een blij kind platform: www.weereenblijkind.com/community/

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, neem dan even contact op via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ,zodat we kunnen bespreken welke training het beste bij jouw kind past én kan ik ook jouw persoonlijke kortingscode van € 50,- geven, zodat je deze kunt gebruiken bij de aanschaf van een training en/of het platform.