Skip to main content

Aanbieding: 50% korting op een website analyse

503  keer bezocht
  • Geldig vanaf: 01 januari 2023
  • Verloopt op: 31 december 2023

Hoe ga jij jouw website verbeteren dit jaar?

Je kunt duizenden euro’s aan Google- en Facebookadvertenties uitgeven. Maar als jouw website niet goed werkt of je doelgroep niet aanspreekt kost dat klanten!

Regelmatig word ik aangesproken door een ondernemer die worstelt met zijn of haar website. Te weinig tijd, te weinig kennis of te weinig inspiratie om aan de slag te gaan. Dat is natuurlijk zonde. Jouw website is namelijk de belangrijkste plek om jouw klant aan te spreken.

Krachtig Online kan je helpen!
Het kan ook anders. Door samen met Krachtig Online te werken aan het verbeteren van jouw website krijg je meer inzicht en vertrouwen. Je hebt een partner die over je schouders meekijkt.

We beginnen met een analyse van jouw website. Hiermee krijg je inzicht in de goede en slechte punten van jouw website.

  • Hoe scoort jouw website in Google?
  • Hoe navigeert een klant op jouw website?
  • Spreekt jouw website de doelgroep aan?
  • Is het makkelijk genoeg om een bestelling te plaatsen of contact op te nemen?
  • Werkt jouw website goed om mobiele apparaten?

Uit deze analyse komt een lijst met verbeterpunten. Dit is het startpunt om jouw website stap-voor-stap nog beter te maken.

Speciaal voor leden van het West-Brabant Business Plaza
50% korting op een website analyse met de code: WBBP2022!

Persoonlijke begeleiding
Ik ga je persoonlijk begeleiden om jouw website te verbeteren. De analyse van jouw website is de basis voor het verbeterplan. We bespreken samen alle verbeterpunten en bepalen welke punten het belangrijkst zijn om eerst aan te pakken. Tijdens 1 of meer 1-op-1 sessies gaan we aan de slag met jouw verbeterplan. Dit gaat vaak verder dan alleen de aanpassingen aan jouw website. Bedrijfsvoering, werkprocessen en marketing zijn onderwerpen die in deze sessies regelmatig worden besproken.

Geen zin om zelf aan de slag te gaan?
Ga jij liever iets anders doen dan werken aan jouw website? Geen probleem!

Dan ga ik aan de slag met jouw verbeterplan. Ik neem de werkzaamheden uit handen zodat jij je kunt richten op jouw eigen expertise. Uiteraard houd ik je op de hoogte van de voortgang. Ik doe namelijk niets liever dan websites maken, beheren en onderhouden.

Ben jij er klaar voor?
Ben jij er klaar voor om kritisch naar jouw website te (laten) kijken en jouw website te verbeteren?

Maak van een afspraak voor een gratis adviesgesprek via https://krachtig-online.nl/adviesgesprek/ of bel: 06 28 84 70 88.