Skip to main content

Aanbieding: Oud en Nieuwjaarsaanbieding

31  keer bezocht
  • Geldig vanaf: 01 december 2023
  • Verloopt op: 01 maart 2024

 

In een wereld vol met standaard websites, maken wij unieke ontwerpen die het verhaal vertellen over de persoon áchter de website. Wil jij een unieke online klantbeleving die een echte wauw-factor heeft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Speciaal voor de gewaardeerde leden van West-Brabant Business Plaza presenteren wij een exclusieve aanbieding om het nieuwe jaar goed te beginnen en uw bedrijf een boost te geven! Van 1 december 2023 tot 1 maart 2024 bieden we een korting van € 200,- op onze op maat gemaakte websites.

Wat krijgt u bij onze maatwerk website:

  1. Website op Maat: Een unieke website ontwikkeld op basis van uw specifieke wensen en behoeften, gebouwd op het vertrouwde platform WordPress.
  2. Volledige Ontzorging: Wij besteden alle uren aan zowel het ontwerp als de technische opbouw, zodat u zich kunt richten op uw bedrijf. U hoeft alleen ons te voorzien van content en beeldmateriaal, indien gewenst.
  3. Huisstijl Integratie: Uw nieuwe website wordt naadloos geïntegreerd met uw merkidentiteit, zodat het perfect bij uw bedrijf past.
  4. SEO Ready: Wij zorgen dat uw website klaar is voor eventuele toekomstige SEO activiteiten.
  5. Volledig Responsief: Uw website wordt geleverd met een volledig responsieve mobiele versie, zodat uw bezoekers een optimale ervaring hebben, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Start het nieuwe jaar met een indrukwekkende online aanwezigheid en bespaar € 200,- op uw maatwerk website. Neem vandaag nog contact met ons op en geef uw bedrijf de upgrade die het verdient!

*Deze aanbieding is alleen geldig voor leden van West-Brabant Business Plaza.*

MUZE Marketing Solutions
+31 6 34617200
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.muzemarketing.nl