WestBrabant Business Plaza
sliderfoto

Blog

De laatste Blog van WestBrabant Business Plaza.


Terugblik van weer een "eerste" partner bijeenkomst.

Terugblik van weer een "eerste" partner bijeenkomst.

Op  25 juni waren alle ingrediënten aanwezig voor een leuke “eerste” netwerkbijeenkomst van WBBP : fantastisch weer, paarden, lekkere hapjes, verkoelende drankjes en natuurlijk de partners van WBBP. En “with a little help from friends” werd de middag een succes. Zo waren daar de paardencoaches (Tirza Brouwer en Marie-Therese Corbeij) en de stagiaires van de Academie voor paard- en lifecoaching, Angelique Giesberts zorgde voor de catering (en wat gingen de quiches snel) en Lia Damen voor de hand- & spandiensten. 

Wordt het elektrisch of waterstof?

Dagelijks worden we via de media geïnformeerd over het wel en wee van ons (toekomstig) autogebruik. Voorstanders van elektrische auto’s zetten vol in op deze krachtbron, tegenstanders betwijfelen of de toekomst van autorijdend Nederland volledig elektrisch zal zijn. Een grote groep houdt nog vast aan de verdere ontwikkelingen van de fossiele brandstofmotor en wijzen op de nadelen van EV’s.

Netwerken brengt geluk!

Netwerken brengt geluk! 

Een netwerkbijeenkomst van WBBP ervaar ik altijd als zeer waardevol. Ontmoetingen met nieuwe - en bestaande collega-ondernemers, elkaar (nog) beter leren kennen en kijken of je iets voor elkaar kunt betekenen. Misschien voor je eigen business om elkaar te helpen, door te verwijzen of in contact te brengen met de juiste persoon.

 

GaragePark Bergen op Zoom bouwt 2e fase met 58 garageboxen

GaragePark Bergen op Zoom Fase 2

GaragePark Bergen op Zoom bouwt 2e fase met 58 garageboxen
Wegens het succes van de 1e fase garageboxen op GaragePark Bergen op Zoom en de
aanhoudende vraag naar de boxen in deze gemeente, kondigt GaragePark de bouw aan van de
2e fase garageboxen. GaragePark Bergen op Zoom, dat op woensdag 6 maart jl. aan de
Ringersweg 14G is opgeleverd aan kopers en huurders, zal worden uitgebreid met 58
garageboxen van 13,8m2 tot 29m2. Lees Meer:

AUTOBEDRIJF ESKES

AUTO BEDRIJS ESKES

Opzoek naar een nieuwe bedrijfswagen, wellicht met operational/financial lease? Mag het voor uw bedrijf ietsje groener worden? Staat uw agenda de komende weken ook zo vol?

Klik hierboven voor meer informatie.

Member fit20 aan het woord

Fit in 20 minuten per week met de fit20 Personal Training. Een efficiënte krachttraining op maat in een rustige omgeving waar geen 'sportschool mentaliteit' heerst. Een minimale investering voor een maximaal resultaat. Dit zonder te zweten en zonder om te kleden. Resultaat gegarandeerd binnen 3 maanden. 

Maak kennis met Coach Connect

Zoveel mogelijk mensen helpen die direct of indirect getroffen zijn door kanker. Dat is de missie van Coach Connect bij Kanker. Twee jaar geleden begonnen in Bergen op Zoom en inmiddels is het een landelijke organisatie met gekwalificeerde coaches die zich dagelijks inzetten die voor deze missie.