Skip to main content

‘Junnect wil beloften kunnen waarmaken’

Auteur: StartToGrow

Bent van Hassel en Levi Brouwers zijn sinds januari 2022 eigenaar van online marketingbureau Junnect. Levi is verantwoordelijk voor de technische kant van het bedrijf, zoals voor het bouwen van websites. Bent is de lead van de afdeling social media marketing en is vooral gespecialiseerd in social media advertising. Samen zorgen Bent en Levi voor een diepe band met hun klanten en voor een vertrouwd gevoel bij nieuwe klanten. Ze nemen de klant mee in het proces van online marketing. Met hun jonge, creatieve en innovatieve bedrijf zorgen Bent en Levi voor originele marketinguitingen voor hun klanten. Mede door de samenwerking met zowel StartToGrow als West-Brabant Business Plaza is Junnect uitgegroeid tot een goed lopend bedrijf.

Waardevolle contacten
Bent en Levi hebben er bewust voor gekozen om zich aan te sluiten bij West-Brabant Business Plaza en bij StartToGrow. Bij beide platforms hebben zij waardevolle contacten opgedaan. Ook hebben zij tijdens het volgen van het groeiprogramma van StartToGrow veel geleerd. Zo leerden Bent en Levi een strategie voor hun bedrijf uit te werken en hun bedrijf op een goede manier in de markt te zetten. De Junnect-eigenaren hebben daarna hun netwerk goed kunnen uitbreiden, door diverse netwerkevenementen van zowel StartToGrow als West-Brabant Business Plaza bij te wonen. Hier ontmoetten ze vele gelijkgestemde ondernemers. Met hen sparren de jongens veel over verschillende zaken waar ze tegenaan lopen bij het ondernemen.

Een goede informatiebron
Voor beginnende ondernemers is het vergaren van informatie belangrijk. Daarom is het raadzaam je als startende ondernemer aan te sluiten bij organisaties als StartToGrow en West-Brabant Business Plaza. Ook Bent en Levi deden dat. Ze zoeken regelmatig naar informatie op de website van West-Brabant Business Plaza en sparren met de contacten die zij opdeden via StartToGrow.

Jezelf in de markt zetten
StartToGrow en West-Brabant Business Plaza helpen startende ondernemers eveneens met het vergaren van (potentiële) klanten. Zo is het mogelijk om een websitevermelding te krijgen op de website van West-Brabant Business Plaza.  Junnect heeft zo’n vermelding. Bij StartToGrow leerden Bent en Levi veel over hoe ze Junnect in de markt kunnen zetten. Nu hebben ze nog steeds veel aan StartToGrow en West-Brabant Business Plaza, met het aantrekken van nieuwe klanten.

Goede begeleiding van ondernemerscoaches
Waar de eigenaren van Junnect bij West-Brabant Business Plaza vooral veel waardevolle contacten hebben opgedaan, kunnen zij bij StartToGrow altijd terecht voor persoonlijke begeleiding van ondernemerscoaches. Met specifieke vragen kunnen Bent en Levi altijd terecht bij Paul Hoogerhuis, ondernemerscoach bij StartToGrow.

De ideale combinatie voor iedere startende ondernemer
StartToGrow en West-Brabant Business Plaza vormen samen de ideale ondersteuning voor iedere ondernemer. StartToGrow is het platform waar je als startende ondernemer veel kun leren en waar je terecht kunt met vragen. West-Brabant Business Plaza is er voor de nodige contacten en voor het opdoen van informatie. Deze combinatie is goud waard voor iedere ondernemer, zo ook voor Bent en Levi van Junnect.

Ondernemer­schap

Themapartner

Bij StartToGrow zien, erkennen en waarderen wij de personen achter een onderneming. De personen die lef en initiatief tonen leveren een positieve bijdrage aan een betere sociale en economische leefomgeving. Iedereen in West-Brabant profiteert hiervan. StartToGrow voelt een gezamenlijke en onzelfzuchtige verantwoordelijkheid om zich met gedeelde intrinsieke motivatie in te zetten. Zo wordt de potentie van de ondernemers optimaal benut.

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u eens met onze Themapartner van gedachten wisselen?