Skip to main content

Maak een vliegende start met ons kickstartprogramma!

Auteur: StartToGrow

Ben je startende ondernemer en heb je nog nét dat kleine zetje nodig? Schrijf je in voor het Kickstartprogramma, dat start op 22 maart 2024. Heb je een ondernemersidee dat je in 2024 wilt lanceren? Het Kickstartprogramma van StartToGrow is jouw kans! Dit is hét moment om je aan te melden en de eerste stappen te zetten naar jouw droombedrijf. Wacht niet langer, geef je ondernemersdroom de boost die het verdient!Een Inspirerende terugblik op de uitreiking van de Rabobank StartToGrow Awards 
De uitreiking van de Rabobank StartToGrow Awards op 29 november was een avond vol inspiratie en erkenning voor lokale ondernemers. De awards waren verdeeld in drie categorieën:

  • De Start-award is voor de beste starter in de regio, een ondernemer met lef en aanpassingsvermogen, die kansen ziet en in korte tijd een belangrijke speler in de markt is geworden​​.
  • De Grow-award erkent de ondernemer die in kwaliteit en kwantiteit gegroeid is, met focus op innovatie, duurzaamheid en toekomstige groei​​.
  • De Smart-award is er voor de meest innovatieve ondernemer, die met ideeën, producten of bedrijfsconcepten economisch succesvol is en een visitekaartje voor onze regio vormt​​.

Dit zijn de winnaars van 2023:

IMENDI Data: Uitblinker in Groei
In de bloeiende ondernemersscene van West-Brabant steekt IMENDI Data er met kop en schouders bovenuit als de beste groeiende ondernemer. Hun bijdrage aan de digitale datastructuur van de regio is niet onopgemerkt gebleven, wat hen de Rabobank StartToGrow Award in de categorie GROW heeft opgeleverd. Een welverdiende felicitatie is op zijn plaats voor deze innovatieve krachtpatser!

Walky Games: Vernieuwer in de Start-up Wereld
Walky Games heeft een indrukwekkende prestatie neergezet door de Rabobank StartToGrow Award in de categorie START in de wacht te slepen. Dit bedrijf heeft zich snel op de kaart gezet als een belangrijke speler in het creëren van interactieve tochten en spellen, beleefd via de eigen telefoon van de gast. Hun snelle groei en potentieel voor de toekomst zijn duidelijk erkend. Een felicitatie is op zijn plaats voor deze inspirerende nieuwkomer!

Tummers Food Processing Solutions: Innovatie op Wereldniveau
Tummers Food Processing Solutions heeft de titel 'meest innovatieve ondernemer in West-Brabant van 2023' meer dan verdiend. Met hun baanbrekende E2E-concept transformeren ze stoom uit het productieproces naar energie, wat aardappelverwerkende fabrieken een stap dichter bij een emissieloze toekomst brengt. Hun impact reikt verder dan de regionale grenzen en draagt bij aan een duurzamere wereld. Een hartelijk gefeliciteerd aan dit innovatieve team!

Walky Games: De Keuze van het Publiek
Ook tijdens deze editie van de Rabobank StartToGrow Awards was er een Publieks Award. Met een indrukwekkend aantal van 1400 stemmen, uitgebracht op de 12 genomineerden, is Walky Games erin geslaagd de meeste stemmen te verzamelen. Dit succes onderstreept hun populariteit en waardering bij het publiek, wat hen de Rabobank StartToGrow Publieksaward oplevert. Dubbele felicitaties voor Walky Games voor deze unieke erkenning!

Laat ons je helpen met groeien
Ben je net gestart met je onderneming en zoek je naar de juiste ondersteuning om te groeien, zodat jij misschien ook wel genomineerd wordt voor zo’n mooie award? StartToGrow is er voor jou. Wij bieden praktische hulp en advies om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Bij StartToGrow geloven we in de kracht van samenwerking en ondersteuning. Laat ons deel uitmaken van jouw ondernemersreis. We zijn er voor je, met verschillende coachingstrajecten en met het groeiprogramma en het kickstartprogramma.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij samen jouw onderneming succesvol kunnen maken.


Speciaal voor de startende ondernemer: laat ons je helpen met groeien
Ben je net gestart met je onderneming en zoek je naar de juiste ondersteuning om je onderneming te laten groeien? StartToGrow is er voor jou. Wij bieden praktische hulp en advies om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Neem contact op en ontdek hoe wij samen jouw onderneming succesvol kunnen maken.

Bij StartToGrow geloven we in de kracht van samenwerking en ondersteuning. Laat ons deel uitmaken van jouw ondernemersreis.

Ondernemer­schap

Themapartner

Bij StartToGrow zien, erkennen en waarderen wij de personen achter een onderneming. De personen die lef en initiatief tonen leveren een positieve bijdrage aan een betere sociale en economische leefomgeving. Iedereen in West-Brabant profiteert hiervan. StartToGrow voelt een gezamenlijke en onzelfzuchtige verantwoordelijkheid om zich met gedeelde intrinsieke motivatie in te zetten. Zo wordt de potentie van de ondernemers optimaal benut.

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u eens met onze Themapartner van gedachten wisselen?