Skip to main content

Samenwerken voor een sterker West-Brabant

Auteur: StartToGrow

Samenwerken voor een sterker West-Brabant, dat is West-Brabant Business Plaza voor staat. Wij zijn dan ook blij om StartToGrow als (thema)partner te mogen aansluiten bij West-Brabant Business Plaza.

Met de samenwerking verbinden wij de achterban van beide organisaties, wat leidt tot meer slagkracht richting West-Brabantse ondernemers.

"Lily Wierckx heeft in de afgelopen jaren een sterk communicatieplatform voor West-Brabantse ondernemers opgebouwd met een groot aantal zakelijke partners en leden. Wij zijn als StartToGrow dan ook zeer verheugd met deze samenwerking. Dit past uitstekend in onze visie om in samenwerking met partners hét loket voor startende- en groeiende ondernemers in West-Brabant te zijn", aldus Paul Hoogerhuis.

Ben je nieuwsgierig naar StartToGrow? Neem een kijkje op www.starttogrow.nl of neem contact op met Paul Hoogerhuis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 1133 5410).

Paul Hoogerhuis

Ondernemerscoach

Ondernemer­schap

Themapartner

Bij StartToGrow zien, erkennen en waarderen wij de personen achter een onderneming. De personen die lef en initiatief tonen leveren een positieve bijdrage aan een betere sociale en economische leefomgeving. Iedereen in West-Brabant profiteert hiervan. StartToGrow voelt een gezamenlijke en onzelfzuchtige verantwoordelijkheid om zich met gedeelde intrinsieke motivatie in te zetten. Zo wordt de potentie van de ondernemers optimaal benut.

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u eens met onze Themapartner van gedachten wisselen?