Skip to main content

Evenementen in West-Brabant

Gratis NLP Informatieavond

Van Donderdag 01 juni 2023 19:30 tot Donderdag 01 juni 2023 21:00
Geplaatst door Redactie
Categorieën: Informatieavond
Gezien: 70

 

Stel je voor dat jij meer grip op je dagelijkse gang van zaken hebt, alsof je de regisseur bent van jouw eigen leven. Dat je jouw gedrag en emoties zodanig de baas bent, dat je al jouw doelen gaat halen! Maak kennis met NLP en ga aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling.

NLP is een theorie die Bandler en Grinder hebben ontwikkeld, door succesvolle mensen te observeren. Wat maakt dat een persoon zo onoverwinnelijk is in een bepaalde sport? Waardoor verandert alles wat die ondernemer aanraakt in goud. Waardoor blijft die ene persoon promoveren in functie? Hoe kan die ene persoon zo veel kilo’s afvallen en zijn of haar droomfysiek ook vast houden? Het heeft allemaal te maken met het herkennen, gebruiken en/of veranderen van onze gedragspatronen. Wil je veranderen? Dan is het nu de beste tijd om daarmee aan de slag te gaan.

Tijdens deze informatieavond maak je kennis met de basisprincipes van NLP. Aan de hand van persoonlijke verhalen vertel ik je wat NLP is, hoe het werkt en wat het kan beteken voor jou als mens, in je baan, in jouw bedrijf, voor de medewerkers in jouw bedrijf of voor jou als ondernemer.

Schrijf je in voor deze gratis informatieavond!