Skip to main content

Evenementen in West-Brabant

Bepaal jouw ideale klant

Van Donderdag 14 december 2023 09:00 tot Donderdag 14 december 2023 11:00
Geplaatst door Redactie
Categorieën: Workshop
Gezien: 49

 

Voor wie maak jij jouw website of webshop? Daar gaan we samen achter komen!

Tijdens deze workshop gaan we op basis van 5 korte opdrachten onderzoeken WIE jouw ideale klant is. Deze ideale klant staat model voor de doelgroep die jij met jouw website, webshop & social media wilt aanspreken.

Prijs per deelnemer  75,00

Voor wie is deze workshop?
Deze workshop is gericht op ondernemers die bezig zijn of willen starten met het definiëren van een doelgroep. Het maakt niet uit of je een startende ondernemer bent of dat je al jaren bezig bent.

Inhoud
De workshop bestaat uit 5 korte opdrachten waarin we gaan onderzoeken wat de kenmerken van jouw doelgroep zijn. Deze opdrachten geven inzicht in de manier waarop jij jouw doelgroep kunt aanspreken. Na het invullen van de opdrachten gaan we de opdrachten samen bespreken en analyseren.

Na deze workshop
Aan het eind van deze workshop heb je een beter beeld van jouw doelgroep. Hierdoor ben je beter in staat om de content van jouw website, webshop en social media posts aan te passen aan jouw doelgroep.

Handig tijdens de workshop
De opdrachten voor deze workshop krijg je in de vorm van een werkboek. Het is niet nodig om een laptop of tablet mee te brengen.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden.