Skip to main content

Evenementen in West-Brabant

Zomerborrel Playdôme Roosendaal

Van Vrijdag 28 juni 2024 16:00 tot Vrijdag 28 juni 2024 19:00
Geplaatst door Redactie
Categorieën: Netwerkbijeenkomst
Gezien: 79


Op vrijdag 28 juni vier je met ons het begin van de zomer! ☀️ Vanaf 16:00 uur in onze Biergarten met live muziek van Corné van Meer. Koop van tevoren voor €30,- aan tegoed (voor drankjes) en wij geven jou €10,- cadeau, zie het als een eerste rondje van het huis. 😉 Ook kan je, naast de drankjes, van tevoren alvast een warme snackplank reserveren, zodat je al voor 50% voorzien bent. Wij zorgen voor de andere 50%, zoals een volle tap, genoeg voorraad voor de lekkerste borrelplanken en de liedjes die je bij ons kan aanvragen. Dat wordt dus 100% genieten tijdens de zomerborrel op vrijdag 28 juni! 🤩

7 REDENEN WAAROM JE DEZE EDITIE NIET WILT MISSEN

💰 Koop van tevoren voor €30,- aan tegoed (voor drankjes) en krijg €10,- aan tegoed cadeau.

🍹 Vier de VRIJMIBO met onze verschillende soorten biertjes, bij ons geen standaard biertjes, maar wel de lekkerste!

🍷 Houd je liever van wijn, cocktails of ben jij de BOB van de VRIJMIBO? Onze wijntjes hebben ook een metamorfose gekregen.

🍕 Honger tijdens de VRIJMIBO? Kijk voor de lekkerste snacks & pizza’s op onze speckstube kaart.

🎳 Verkoeling zoeken? Combineer de zomerborrel met onze activiteiten. Binnen hebben wij heerlijke airco!

☀️ En de kids zijn wij zeker niet vergeten! Niet 1, niet 2, niet 3, maar 4 speelactiviteiten voor de kids.

☀️ Denk hierbij aan een glijbaan, trampoline, springkussen en veilige klim en klauter speeltoestellen.

DAGJE UIT BIJ PLAYDÔME ROOSENDAAL
Maak het dagje weg compleet door het spelen van onze activiteiten. Een perfect uitje voor jong en oud. Let’s play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Scoor de meeste punten tijdens een potje shuffleboarden. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain. Of probeer zoveel mogelijk boxen te kraken tijdens EscapeBox.

Wist je dat het welkbekende spijkerslaan (nagelen) nu ook bij Playdôme Roosendaal gespeeld kan worden? Het doel van het spel is om een spijker zo snel mogelijk in het houten blok te slaan, door middel van de kopse kant van de hamer. Geef het bij de receptie aan en ontvang voor 2,- 10 spijkers en hamers om het spel te gaan spelen.

>>> Klik hier voor meer informatie en reserveer een plekje <<<