sliderfoto

Withagen-attractieverhuur


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0164235143
Adres:
Oude Moerstraatsebaan 2
Postcode:
4614RP
Plaats:
BERGEN OP ZOOM


Contactpersoon

Naam:
Wim Withagen
Emailadres:
wim@withagen-attractieverhuur.nl
Telefoonnummer:
0164 23 51 43

Bedrijfsactiviteiten

Withagen-attractieverhuur


Het leukste attractieverhuurbedrijf van West-Brabant!


Al jarenlang is Withagen een bekende naam in het verhuren van attracties. Van springkussens tot treintjes en van oudhollandse spelletjes tot een Wipe-Out hindernisbaan. Bij Withagen-attractieverhuur vindt u alles om elk evenement te doen slagen. Met een enorm assortiment is er altijd iets naar uw wensen!


Zelf huren of een evenement laten verzorgen?


Bij ons kunt u niet alleen de leukste attracties huren, u kunt ook uw evenement compleet laten verzorgen door ons. Heeft u een open dag, personeelsfeest, teambuilding event of opening dan kunnen wij deze volledig voor u verzorgen. Zo heeft u alle tijd voor uw gasten en hoeft u zich nergens druk over te maken gedurende de dag.


Uw specialist in ballondecoratie.


Wilt u ballondecoratie in de kleuren van uw bedrijf? Of wilt u uw zaak aankleden in een bepaald thema? Wij hebben voor elk thema de juiste ballonfiguren. Met onze ballondecoratie brengt u eenvoudig uw winkel of bedrijf in de juiste sfeer. Een paashaas voor pasen, zwarte pieten voor Sinterklaas of een kerstboom voor de kerstdagen? Bij ons is het allemaal mogelijk. Bij Withagen-attractieverhuur is de klant koning!

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding