sliderfoto

Centrum Eikenhof


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0164240077
Adres:
Moerstraatsebaan 182
Postcode:
4614 PM
Plaats:
Bergen op Zoom


Contactpersoon

Naam:
Y.J.M. Hof-Brouwers
Emailadres:
info@centrumeikenhof.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Beste lezer(es),


U wilt weten wat Centrum Eikenhof voor u zou kunnen betekenen? Centrum Eikenhof biedt de mogelijkheid om psychische klachten aan te pakken met verschillende methodieken.


Yvonne Hof, eigenaresse en psychosoiaal natuurgeneeskundig conselor, in 1999 praktijk gestart, is iemand met een enorme levenservaring op zeer veel gebieden en zal u dan ook door haar ervaring als therapeut op vakkundige manier helpen zo spoedig mogelijk weer op eigen benen te laten staan. De holistische visie is haar eigen waardoor naar de gehele mens wordt gekeken en niet naar de klacht alleen! Tevens volgt zij jaarlijks meerdere bij-en nascholingen en is Centrum Eikenhof aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen, als beroepsvereniging de VBAG genoemd! 


Er wordt op Centrum Eikenhof gewerkt met veel verschillende methodieken zoals Voice Dialogue, HSF, EMDR, Gestalt, hypnotherapie, Cognitieve Gedrags Therapie, Jungiaanse tekeninganalyse, meditaties, visualisaties, Bachbloesemtherapie etc. Deze methodieken worden soms op zich maar ook soms gecombineerd gebruikt.


Er wordt op Centrum Eikenhof individueel, relationeel, gezinstherapie en kindercoaching gewerkt, groepgewijs ; alle leeftijden. De wachttijd om in te stromen als is kort: maximaal 2-3 weken. 


Voor bedrijven wordt er gewerkt met de B-Freetherapie. Bedrijven die erg betrokken zijn bij hun personeel sturen hen naar Centrum Eikenhof als zij niet goed in hun vel zitten.  Ook zorgt het bedrijf voor de financiën hievoor. Niet alleen om het personeelslid beter uit de verf te laten komen qua werk maar ook privé. Als alle vlakken van het leven positiever lopen, zal het personeel beter functioneren. Dit heeft dan zijn weerslag op uw bedrijf wat meer omzet zal genereren ! Een aanrader!  


Wilt u meer weten over de behandelingen bij Centrum Eikenhof, vraag dan eens een kennismakingsgesprek aan.


Uw auto krijgt regelmatig een onderhoudsbeurt. U ook ?


Een warme hartegroet!

  • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding