sliderfoto

The People Company West-Brabant


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0164671571
Adres:
Abdijlaan 39
Postcode:
4641RR
Plaats:
Ossendrecht


Contactpersoon

Naam:
Jos van Calsteren
Emailadres:
jos@peoplecompany.nl
Telefoonnummer:
0650598271

Bedrijfsactiviteiten

Het vakgebied van Human Resource Management ofwel Personeelszaken verandert in een zeer hoog tempo. Enkele voorbeelden. De werving van personeel gebeurt nu via internet, gedrukte advertenties zijn hierop hoogstens nog een aanvulling. De passieve personeelsadvertentie heeft plaatsgemaakt voor een actieve benadering, vooral via social media. De wet Werk en Zekerheid heeft in 2015 het ontslagrecht en het omgaan met flexibele arbeidsrelaties volledig op z’n kop gezet. Het standaard beoordelingsgesprek aan het eind van jaar heeft z’n langste tijd gehad. Evenals het papieren personeelsdossier. Omgaan met de zelfbewuste en eigenzinnige “Generatie Y” vereist een nieuwe manier van denken en handelen. Bij coaching wordt niet meer gefocust op de aanpak van het probleem maar op het zo snel mogelijk boeken van progressie en komen tot een werkbare oplossing. In deze dynamische omgeving biedt The People Company West-Brabant ondersteuning bij de volgende HRM-vakgebieden:


Werving en selectie. Een belangrijk aspect van werving en selectie is het goed in kaart brengen van alle voor de betreffende vacature beschikbare kandidaten zodat daar de beste uitgehaald kan worden. En vervolgens het echt doorgronden van de kandidaten. The People Company West-Brabant is een van de beste Nederlandse werving- en selectiebureaus voor middelbaar - en hoger technisch en financieel personeel. We hanteren meerdere tariefstructuren voor werving en selectie, variërend van No Cure No Pay tot Payrolling of Uurtarief.


Ondersteuning bij ontslag van medewerkers. De Nederlandse wetgeving over dit onderwerp heeft zeer kostbare gevolgen indien men zich er niet strikt aan houdt. Ook het verband met de Nederlandse sociale verzekeringen (werkloosheidsuitkeringen) maakt zorgvuldig handelen noodzakelijk.


Opzetten van personeelssystemen. The People Company West-Brabant kan personeelssystemen opzetten voor o.a. arbeidsovereenkomsten, salarissen (marktconform, indexering, jaarlijkse verhogingen op basis van prestatie), functiebeschrijvingen, beoordelingen, prestatiemanagement en prestatiebeloning, opleidingsplanning, talent management, bonussen of winstdelingsregelingen, ziekteverzuimbeheersing


Coaching van medewerkers. Als een medewerkers niet naar behoren presteert kan 1-op-1 coaching een snelle en krachtige mogelijkheid zijn om dit te verbeteren. We gebruiken de methodiek van het Oplossingsgericht Coachen. Deze aanpak heeft bewezen significante resultaten op te kunnen leveren in slechts 3 tot 5 sessies van circa één uur. Voorbeelden van coachingsonderwerpen zijn Time Management, Assertiviteit, voorkomen van Burn-Out, geven en ontvangen van kritiek, Mensgericht leidinggeven, Omgaan met veranderingen, Vergroten van betrokkenheid van medewerkers.


Opzetten en onderhouden van de personeelsadministratie. We bieden hiervoor een modern software systeem waarbij alle data in de “cloud” wordt opgeslagen. Goed beveiligd en wereldwijd beschikbaar. Inclusief een maandelijks HR Management Rapport (met mondelinge toelichting) en een kennis database.


Opzetten van een Personeelshandboek met onderwerpen zoals bezoek dokter, tandarts, therapeut, enz., gebruik van drugs en alcoholhoudende dranken in het bedrijf / in werktijd, omgaan met privé-activiteiten in werktijd, gebruik van telefoons en computers/ICT-faciliteiten van het bedrijf, omgaan met social media, coachingsmogelijkheden, seksuele intimidatie, contacten met de media, omgaan met schadeclaims van klanten en derden.

  • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • 50% korting op plaatsing van een personeelsadvertentie

    lees meer