Professionele stagiaires in de aanbieding

Gepubliceerd op: donderdag 10 december 2020 | 15:56

Wij hebben professionele hbo-stagiaires van de Associate degrees Academie ‘in de aanbieding’ die praktijkgericht denken én doen. Zij volgen een opleiding aan één van onze 9 voltijd Associate degrees: Bedrijfskunde, Built Environment, Engineering, Finance, Health & Social Work, Human Resource Management, Informatica, Logistiek of Management.

Van februari 2021 t/m juni 2021 start een groot aantal studenten met hun eindstage en we zoeken nog bedrijven waar studenten relevante werkervaring kunnen opdoen. Denk aan stages en afstuderen. Voor meerdere dagen per week of fulltime, voor een kortere of langere periode.

Wat levert samenwerking uw bedrijf op?
U kunt direct betrokken zijn bij de ontwikkeling van de opleiding. Dan praat u mee over de competenties die wij van onze studenten vragen. En kunt u dat laten aansluiten op wat u zoekt in een werknemer. Het voordeel voor u als werkgever is dat de Associate degree-student operationele taken kan uitvoeren en tegelijkertijd mee kan denken over de strategie. Door onze praktijkgerichte manier van leren en werken is een afgestudeerde hbo-student startklaar en zijn kennis en vaardigheden up-to-date.

Connect met ons!
Connect is dé afdeling binnen de Associate degrees Academie die ervoor zorgt dat onze studenten worden gekoppeld aan bedrijven en dat de samenwerking soepel verloopt. Wellicht dat u alsnog de overweging maakt om met een stagiair in zee te gaan? Of heeft u een vacature openstaan die opgepakt kan worden door één van onze studenten? Dat horen we graag van u. U kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL