Partners van West-Brabant Business Plaza

Bedanken.nl

  • Nic. Peckstraat 49
  • 4651 DE
  • Steenbergen

Over Bedanken.nl

Persoonlijke geschenken die je raken!

Onderscheid uzelf met een gepersonaliseerd geschenk.De ontvanger zal zien dat u aandacht besteed hebt aan zijn geschenk.Het versterkt de band met uw klanten, relaties, gasten en personeel, wat zal resulteren in meer waardering, goodwill en loyaliteit.

Onze kwaliteits wijnen en likorettes / likeuren zijn geheel naar eigen wens te personaliseren met bijvoorbeeld een logo en persoonlijke tekst en zijn uitermate geschikt als eindejaarsgeschenk, maar ook bij een jubileum, een give away bij een actie, een open dag of bijvoorbeeld bij het boeken van een eerste order.

Wij leveren wijnen, likeuren en gedistileerd.

Deze kunnen gepersonaliseerd worden door middel van een zeefdruk of een luxe tinnen label. Ook een combinatie van zeefdruk en tinnen label behoord tot de mogelijkheden.

Het zijn geschenken met een echte WOW factor.  Door de mooie uitstraling blijven de geschenken vaak langere tijd ongeopend omdat openmaken zonde wordt gevonden. Uw geschenk blijft daardoor onder de aandacht van de ontvanger.

De prijzen zullen u zeker meevallen!

Aanbiedingen

Gratis Luxe 3 liter fles kwaliteitswijn bij uw bestelling

Geldig tot: 31 december 2021
Leden van Westbrabant Business Plaza ontvangen bij een bestelling voor gepersonaliseerde drankges...

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL