Partners van West-Brabant Business Plaza

CMVG Makes Computers Easy!

149  keer bezocht
  • Rechtzaad 15
  • 4703 RC
  • Roosendaal

Over CMVG Makes Computers Easy!

CMVG is dé specialist op het gebied van kantoorautomatisering. Met ruim 15 jaar ervaring weten wij als geen ander dat een goed functionerende ICT infrastructuur van cruciaal belang is voor uw bedrijfsvoering. Een netwerkstoring resulteert bij de meeste bedrijven namelijk al snel in een omzet- of productiedaling.

Voorkomen is beter dan genezen

Onze specialisten staan altijd klaar om u te ondersteunen bij uitdagingen, vraagstukken of storingen rondom uw bedrijfsmatige ICT infrastructuren. Maar ook bij het beheer en onderhoud hiervan kunt u rekenen op CMVG. Juist op dit vlak denken wij dat er voor veel bedrijven winst te behalen valt.

Voor een vast bedrag per maand garanderen wij dat uw ICT infrastructuur optimaal functioneert, waardoor (kostbare) problemen tot een minimum beperkt worden. En mocht er onverhoopt toch een probleem opduiken, dan vinden wij het vanzelfsprekend dat wij direct bereikbaar en beschikbaar zijn voor onze klanten.

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL