Partners van West-Brabant Business Plaza

DRV Accountants & Adviseurs

207  keer bezocht
  • Joulehof 10
  • 4622 RG
  • Bergen op Zoom

Over DRV Accountants & Adviseurs

DRV Accountants & Adviseurs helpt ondernemers hun bedrijfspresentaties te verbeteren door hen de juiste inzichten, oplossingen en ondersteuning te bieden. Daarvoor werken ruim 500 professionals samen vanuit 12 vestigingen in Zuidwest-Nederland.

Verbeteren van prestaties

Al meer dan 90 jaar bewijzen we onze meerwaarde als accountants en adviseurs. Wij verzoergen (salaris)administraties, het samenstellen en controleren van jaarrekeningen en fiscale aangiften. Vanuit die basis bieden we tal van diensten die bijdragen aan het verbeteren van de bedrijfsprestaties of de privésituatie van de ondernemer. Onze accountants, fiscalisten en andere adviseurs ontwikkelen allen een spcialisme: in een bepaald tpe onderneming of branche, in bijzondere situaties of in specifieke wet- en regelgeving. Want net als andere ondernemers willen wij ons voordurend verbeteren, zodat we onze cliënten altijd de best mogelijke dienstverlening bieden.

Waardevolle relatie

In onze overtuiging kunnen we de meeste meerwaarde bieden als we weten wat er in uw organisatie omgaat en wat uw ambities zijn. Dat betekent dat wij als uw accountant graag goed op d ehoogte zijn van de huidige en gewenste situatie in uw onderneming en in privé. Zo kunnen wij u de juiste inzichten en prognoses aandragen, zodat u goed onderbouwde beslissingen kunt nemen. Daarom investeren we in een duurzame relatie tussen ondernemer en accountant en fiscalist. Waar nodig of wenselijk schakelt dit vaste teams van accountant en fiscalist extra expertise in. Bijvoorbeeld op het gebied van estate planning, btw, human resource of bedrijfsovername.

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL