Partners van West-Brabant Business Plaza

  • Home
  • Partners
  • Hermans & Partners B.V., accountants en adv.

Hermans & Partners B.V., accountants en adv.

596  keer bezocht
  • Noordzijde Zoom 7
  • 4613 AA
  • Bergen op Zoom

Over Hermans & Partners B.V., accountants en adv.

Hermans & Partners kan ondernemers ondersteunen bij alle uitdagingen die zij tijdens het ondernemen ervaren. Uit onderzoek is gebleken dat succesvolle ondernemers op minimaal drie van de vier zakelijke uitdagingen (strategie, communicatie, operationeel en financieel) goed presteren. In de praktijk blijkt dat veel ondernemers veelal maar op twee van die uitdagingen goed presteren. Hoe succesvol zou uw organisatie zijn als u één partij kan inhuren, die -door middel van bewezen expertise- u kan ondersteunen in uw zakelijke uitdagingen?

Denkt u eens, of wat ons betreft: droom eens, over de impact die voornoemde ontwikkeling zou hebben op het rendement van uw organisatie? Stop maar met dromen, wij helpen u om het uit te denken en te gaan doen. Benieuwd naar onze aanpak? Maak een vrijblijvende afspraak: we laten u graag zien wat we voor u kunnen betekenen.

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL