Partners van West-Brabant Business Plaza

Hopmans Verhuur

1106  keer bezocht
  • Huijbergsebaan 498
  • 4625 DM
  • Bergen op Zoom

Over Hopmans Verhuur

Verhuur van reinigingsmachines die deels door onszelf ontwikkeld zijn, met op 1 machine zelfs een octrooi op de werkwijze. Verhuur van onkruidbestrijdingsmachines, van het kleinste formaat (particulier) tot het grootste formaat voor professioneel en zeer intensief gebruik. Deze machines zijn zo gemaakt dat  gebruik van chemicalien niet of nauwelijks nodig is.

Al de machines die we verhuren hebben we ook in ons verkoop pakket zitten. We leveren ook verschillende merken, zodat de keuze zich niet toe spitst op 1 merk.  Hiermee bedienen we de professionele markt ,waarmee de toekomstige eigenaar tevreden is.

Voor sommigen bedrijven is een investering te duur in deze machines of is er een hoge tijdsdruk waardoor ze zelf geen tijd zien om een klus te klaren, dan bieden wij een mogelijkheid om het voor hun te doen, als tijdelijke inzet.

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL