Partners van West-Brabant Business Plaza

Advocaten Arbeidsrecht - Lammers ! Thijssen

790  keer bezocht
  • Burgerhoutsestraat 12
  • 4701 EL
  • Roosendaal

Over Advocaten Arbeidsrecht - Lammers ! Thijssen

Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht is het eerste advocatenkantoor in de regio Roosendaal dat zich volledig richt op het arbeidsrecht. De advocaten mr. Elke Thijssen en mr. Sarah Lammers hebben het kantoor eind 2014 opgericht. Elke en Sarah hebben lang met elkaar samengewerkt op een middelgroot advocatenkantoor in Noord-Brabant. Deze vriendschap en de interesse in het ondernemerschap hebben ertoe geleid dat wij eind 2014 een specialisatiekantoor zijn gestart. Specialisatie is in onze visie de toekomst. Wij zijn gevestigd in de monumentale ‘Villa Mariahove’, de oude muziekschool van Roosendaal uit 1899 aan de Burgerhoutsestraat 12 te Roosendaal. Het unieke en bijzonder sfeervolle pand doet tegenwoordig dienst als bedrijfsverzamelpand waarin meerdere bedrijven uit de zakelijke dienstverlening, waaronder wij, gevestigd zijn.

Ons kantoor bevat alle ingrediënten om u goed van dienst te kunnen zijn. De omvang van het kantoor maakt een persoonlijke benadering en snelle aanpak op maat mogelijk. Onze ervaring in en kennis van het arbeidsrecht zorgen voor de noodzakelijke deskundigheid. Onze karakters dragen eraan bij dat alleen het beste resultaat goed genoeg is en door onze moderne aanpak spelen wij in op de huidige marktbehoeften. Zo werken wij bijvoorbeeld ook met abonnementen en een telefonische werkgevershelpdesk. Onze cliënten vinden ons praktisch, deskundig, creatief en doortastend.

 

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL