Partners van West-Brabant Business Plaza

  • Home
  • Partners
  • Lilian Boudewijn-Slaats Rituelen Afscheid Coaching

Lilian Boudewijn-Slaats Rituelen Afscheid Coaching

826  keer bezocht
  • Kriekebos 39
  • 4614 JK
  • Bergen op Zoom

Over Lilian Boudewijn-Slaats Rituelen Afscheid Coaching

RITUEELBEGELEIDER: Het verzorgen, begeleiden en ontzorgen van en bij een passend en persoonlijk afscheid na overlijden - begeleiding en/of gezamenlijke vormgeving afscheid in aanloop naar het overlijden tijdens de laatste levensfase. - het verzorgen van vieringen en rituelen op andere bijzondere levensmomenten ( bv huwelijk, echtscheiding, reorganisatie, doop, samenwerkingsrituelen).

SECURE BASE COACH- SYSTEMISCH WERKEN*: Professionele begeleiding coaching bij verlies en andere ingrijpende levensveranderingen., zoals verlies van gezondheid, ontslag, reorganisatie, echtscheiding of andere blokkades, die een belemmering zijn het leven voluit te leven.

*Ik werk zowel FACE TO FACE ALS ONLINE.

BEMIDDELING bij afwikkeling nalatenschappen.

Steeds vaker wordt door de werkgever een stuk begeleiding vergoed. 'Voorkomen is immers beter dan genezen' en uit het werkproces vallen door ziekte of onverwerkte rouw.

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL