Partners van West-Brabant Business Plaza

Planeka

1269  keer bezocht
  • Vijfhuizenberg 80 h
  • 4708 AM
  • Roosendaal

Over Planeka

Maatwerk in binnenafbouw

PLANEKA is uw deskundige en onafhankelijke partner in kantoor- en interieurinrichting. Verhuist u naar een nieuw bedrijfspand? Of is uw huidige interieur toe aan een grondige restyling? Eric Kluin van PLANEKA heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren en managen van afbouwprocessen en beantwoordt al uw vragen op het gebied van huisvesting, inrichting en vastgoed.

Op het gebied van binnenafbouw neemt PLANEKA u alle zorgen uit handen: van het ontwerp tot en met de uitvoering en directievoering van afbouwprojecten. Wij zorgen binnen ons netwerk voor producten en diensten, inclusief montage, variërend van onder meer vloerafwerking , plafonds, (systeem-)wanden, elektriciteit, databeheer, verhuizing, meubilair, schilderwerk tot stukadoorswerk. En dat binnen het afgesproken budget én tijdpad. Meer informatie is te vinden op onze website: www.planeka.nl 

 

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL