Skip to main content

Partners van West-Brabant Business Plaza

Restaurant Ministerie van Eten en Drinken

1115  keer bezocht
  • Zuidzijde Haven 39
  • 4611 HC
  • Bergen op Zoom

Over Restaurant Ministerie van Eten en Drinken

Ons departement in Bergen op Zoom
Ons departement in Bergen op Zoom heeft een fantastische locatie aan de Zuidzijde Haven. Deze historische locatie in Bergen op Zoom staat al heel lang op de kaart. De voormalige haven is in de structuur van de straat nog heel goed zichtbaar. Daarbij zijn de voormalige pakhuizen bewaard gebleven, zo ook op nummer 39. De bedrijvigheid aan dit stukje Bergen op Zoom is zeker niet verloren gegaan. Als het gaat om vakmanschap en kennis van zaken zitten wij hier op een perfecte locatie. Door de bijzondere gevel, de hoogte en de constructie hebben we er een fantastisch restaurant van kunnen maken met respect voor de locatie en het voormalige pakhuis.

U wordt hartelijk welkom geheten door onze ministers van Gastvrijheid en wordt op onze eigen wijze meegenomen in het verhaal, waardoor u een veelbelovende avond tegemoet gaat waar u valt zult genieten! We hebben in het departement Bergen op Zoom verschillende hoeken kunnen creëren waardoor de beleving en sfeer wordt vergroot. Er is naast onze 150 zitplaatsen voldoende ruimte voor een goed drankje aan de bar, daarbij kan er ook aan de bar heerlijk gegeten worden.Ons Buitenhof
In de stadstuin van ons departement in Bergen op Zoom hebben we ook een sfeervol terras, het Buitenhof. Het terras is geopend van wo. t/m zo. vanaf 11:30 uur. U kunt hier genieten van een heerlijke lunch en lekkere koele dranken. Ook voor de kids hebben we een passende lunch!

Ook de lunch past in het Ministerie foodconcept door gebruik te maken van seizoensgebonden producten en gebruik te maken van zoveel mogelijk lokale ingrediënten.

Ook voor een lekker drankje ben je hier op het juiste adres. Van een fris speciaal biertje, een passend wijntje of een smaakvolle cocktail. Wij laten u genieten en beleven!

Mocht u vragen hebben horen wij dit graag. Reserveren is niet noodzakelijk, mocht u met grote groepen zijn is reserveren wel verstandig.
 
Direct reserveren
In de vakantieperiode is ons departement Bergen op Zoom gewoon open van wo. t/m zo. vanaf 11:30 uur.

Het departement in Oud Gastel is in de periode van 23 juli t/m 9 augustus met zomerreces en dus eventjes gesloten.

U kunt natuurlijk wel blijven reserveren en ook telefonisch zijn we gewoon te bereiken!