Skip to main content

Partners van West-Brabant Business Plaza

Soul Divisions

1525  keer bezocht
  • Marconilaan-Noord 52
  • 4614 HB
  • Bergen op Zoom

Over Soul Divisions

Ron is na 20 jaar Luchtmacht voor zichzelf begonnen als grafisch vormgever. Maar zijn ontwikkeling stond niet stil. Hij onderneemt op zijn eigen wijze. Zijn ‘soul’ verwerken in de stijl van de opdrachtgever. En de verschillende vormen van dienstverlening vertaalt zich weer in ‘divisions’.

Surfen is zijn manier om z’n hoofd leeg te maken voor nieuwe ideeën en om relaxed door het leven te gaan. Door deze manier van leven werd hij zelfs uitgenodigd om z’n verhaal te komen vertellen op TEDxBreda in november 2015. Naast surfen helpt hij andere mensen met zijn vaardigheden als grafisch designer. Hij heeft al aardig wat ondernemers kunnen helpen bij het maken van allerlei creatieve uitingen.

Ron zoekt ook graag de samenwerking op met ondernemers uit zijn netwerk. Eén van de samenwerkingen is 1234websites. Met Richard maakt hij betaalbare websites voor (startende) ondernemers. Het grafische vormgeven komt hier prima van pas. En met een webhosting partij als Hollandse Wolken staan de websites ook op een hele goede basis.Op de digitale snelweg weet hij z’n weg prima te vinden. Dit bracht hem bij beacons. De vuurtorens van deze tijd gaven Ron allerlei innovatieve ideeën die hij nu onder de naam iBeaconSpecialist samen met andere ondernemers inzet om bedrijven te helpen op allerlei gebieden. En of het nog niet genoeg was heeft hij samen met een aantal ondernemers een kledinglijn opgezet onder de naam Surf-a-Holics. Ze wilden weer eens wat andere kleuren en designs zien bij (surf)kleding.

Om maar even door te gaan in de surfvibe; Hij is ook mede-eigenaar van een Stand Up Paddle school in Bergen op Zoom en omgeving. Hawaiiaans gezegde vertelt: Hiki mai ka 'ino, hiki mai no ka malie. "Slecht weer komt en gaat, de zee verandert, het leven verandert. Ondanks alles surfen we gewoon door."