Partners van West-Brabant Business Plaza

T-Staffing B.V.

638  keer bezocht
  • Blokstallen 2 b
  • 4611 WB
  • Bergen op Zoom

Over T-Staffing B.V.

T-Staffing is het professioneel staffing-bureau dat getalenteerde werkzoekenden, specialisten en professionals verbindt met aansprekende en vooruitstrevende opdrachtgevers die op zoek zijn naar passend en flexibel talent.

T-Staffing biedt maatwerkoplossingen op het gebied van uitzenden, detacheren, werving- en selectie, payrolling, en zzp om te garanderen dat opdrachtgevers toegang krijgen tot het juiste talent.

Onze uitstekende service, expertise en onze persoonlijke aanpak zijn hierbij onderscheidend.

T-Staffing is gericht op instroom van medewerkers vanaf MBO-niveau en hoger voor alle branches. T-Staffing heeft 30 jaar ervaring in de arbeidsmarkt en kent als geen ander de ontwikkelingen in deze markt in de huidige samenleving. T-Staffing doet meer dan vraag en aanbod verbinden. T-Staffing toont oprechte interesse voor haar clienten en weet zo de juiste verbindingen te leggen.

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL