Skip to main content

Partners van West-Brabant Business Plaza

Travel Counsellor

601  keer bezocht

Over Travel Counsellor

Bent u op zoek naar een fijne vakantie of strak geregelde zakenreis? Door mijn 30 jaar ervaring met het samenstellen van de mooiste reizen bent u bij mij aan het juiste adres!

Waarom zou u nog uw kostbare tijd verdoen met het afstruinen van Internet als u dit ook aan een professional kunt overlaten? Als Travel Counsellor heb ik de beschikking over ca. 70.000 betrouwbare leveranciers, waarvan meer dan 2000 direct door ons zijn gecontracteerd. Op elke bestemming hebben wij onze eigen contacten ter plaatse, die zorgvuldig zijn geselecteerd door onze inkopers en als geen ander de ‘leuke plekjes’ weten te vinden.

Ik heb de beschikking over een uitgebreid netwerk van luchtvaartmaatschappijen, accommodaties, transfer- en autoverhuurmaatschappijen en excursieleveranciers, waaruit ik een onafhankelijke keuze kan maken. Hiermee kan ik de reis op maat en geheel naar uw wensen samenstellen.

“With us it’s Personal” – dat betekent onder andere dat ik graag een afspraak met u maak op een tijd en plaats die u het beste uitkomt, om uw reisplannen te bespreken. U krijgt daarna van mij snel een complete en zeer uitgebreide offerte, waarbij aandacht aan details wordt geschonken.

Ik heb mij in 2013 aangesloten bij Travel Counsellors, omdat deze organisatie de beste garanties voor mijn klanten biedt. We zijn aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en calamiteitenfonds en hebben 24/7 een afdeling die waarschuwt als er ergens in de wereld iets aan de hand is. Hierdoor kan ik snel handelen in geval van calamiteiten: een geruststellende gedachte!

Zelf heb ik bijzondere uithoeken in de wereld gezien. Zo heb ik onder andere rondreizen gemaakt door Indonesië, Vietnam, Maleisië, Zuidwest-Australië en safari’s in Zuid-Afrika, Zimbabwe en Botswana. Natuurlijk ben ik in Londen, Parijs, Berlijn, Rome en Madrid geweest, maar ook in minder bekende steden als Athene, Trier, Lissabon, Edinburgh, Kopenhagen en Malmö. Ook de Spaanse Costa’s, de stranden van Griekenland, Marokko, Italië en de Caribbean heb ik bezocht. Ook bracht ik een bezoek aan Georgië en Thailand. Lees mijn blogs over deze bijzondere landen!

Of u nou aan het strand wilt liggen onder een wuivende palmboom, tijdens een fascinerende rondreis andere culturen wilt ontdekken of actief bezig wilt zijn: neem contact met mij op en ik geef u een vrijblijvend, persoonlijk advies én zorg dat uw vakantie zorgeloos verloopt!

 
                                                     Signature