Partners van West-Brabant Business Plaza

Wees Bewust Coach

1215  keer bezocht
  • Pottenbergen 75
  • 4641 HL
  • Ossendrecht

Over Wees Bewust Coach

Onze samenleving is tegenwoordig gemedialiseerd en dit vergt mediawijsheid van de burger en of van uw organisatie. Wilt u persoonlijk of bedrijfsmatig mediawijzer worden, dan kunt u een beroep doen op een mediacoach. Of het nu gaat over media-empowerment, gamen, pesten, sociale media, commercie of internet. Een mediacoach maakt u wegwijs zowel online als offline!

Als eigenaar van Wees Bewust Coach inspireer en begeleid ik u privé en of zakelijk en gaat u in de toekomst bewuster om met media in de huidige digitale wereld.

Zelfstandig accountmanager van KijkopWoensdrecht.nl, hét platform voor de gemeenschap in Hoogerheide, Huijbergen, Ossendrecht, Putte en Woensdrecht. KijkopWoensdrecht.nl brengt vraag en aanbod samen en informeert u dagelijks over de ontwikkelingen in uw gemeente!

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL