AUTOBEDRIJF ESKES

Opzoek naar een nieuwe bedrijfswagen, wellicht met operational/financial lease? Mag het voor uw bedrijf ietsje groener worden? Staat uw agenda de komende weken ook zo vol?

Wij bij Autobedrijf Eskes proberen al uw zorgen te minimaliseren! Wij bieden u als zakelijk rijder een compleet mobiliteitspakket. Wij gaan met plezier opzoek naar de auto die uw bedrijf kan aanvullen. Hyundai biedt bijvoorbeeld als enige automerk ter wereld keuze uit alle denkbare soorten elektrische aandrijflijnen.

U kunt bij ons terecht niet alleen voor de verkoop maar ook voor de volledige service voor het sterke merk Hyundai. Tevens zijn wij trots erkend reparateur voor Mazda. Daarnaast kunnen onze klanten ook voor het volledig onderhoud en occasions van andere merken bij ons als erkend Bovag-bedrijf terecht. Maar het voornaamste is dat wij er ook voor u zijn in de slechtere tijden, dus ook als u aan de kant van de weg staat.

Wij hopen u als toekomstig klant te laten ervaren wat wij voor u kunnen betekenen. Zodat u met minder zorgen de weg op kunt gaan, misschien wel gelijk volledig elektrische. 

TOT ZIENS IN ONZE SHOWROOM

Autobedrijf Eskes, Steenspil 38, Halsteren

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL