Skip to main content

Podcasts & Video
in West-Brabant

Podcasts & Video

Je bent ondernemer en je hebt een hartstikke mooi aanbod. Maar af en toe kriebelt (of jeukt) het een beetje, want je weet ook wel dat video een steeds belangrijker onderdeel van het ondernemen is. Wil je tussen het gigantische marktaanbod eruit springen, dan moet je iéts doen.

Onderstaande Partners van West-Brabant Business Plaza presenteren zich in een eigen podcast:

Maak kennis met Jack de Wit en Margot Franken van Het Personeelspunt

Jack en Margot vertellen in deze aflevering over hun werk bij Het Personeelspunt. Zij zijn er zowel voor werkgevers als werknemers en begeleiden, adviseren en coachen op het gebied van (onder andere) HRM en arbeidsmobiliteit. Ze vertellen wat hun werk zo boeiend maakt en geven nuttige tips.

Lily Wierckx van West-Brabant Business Plaza over netwerken

Lily Wierckx is de drijvende kracht achter West-Brabant Business Plaza. Ze is dan ook specialist als het om netwerken gaat. Wanneer heeft netwerken zin en wat moet je absoluut niet doen? Dat en meer bespreken we met haar in deze podcastaflevering.

In gesprek met Mandy Godschalk

Hoe gaat paardencoaching in zijn werk? Is het zweverig? We onderzoeken het met Mandy Godschalk, paardencoach in haar bedrijf DoorZICHT coaching en training. We praten ook over de haat-liefde verhouding die Mandy heeft met Facebook en ze leert ons welke 3 dingen van essentieel belang zijn voor natuurlijk leiderschap.

Kitty en Paul stellen zich voor

In deze podcast leer je Kitty en Paul een beetje beter kennen en ontdek je waarom zij zoveel energie krijgen van podcasten (en hoe podcast ook in jouw voordeel kan werken).