Blog: Eigenlijk zouden we elkaar zien op afgelopen 14 mei tijdens een Partner bijeenkomst van WestBrabant

Beste Partners van WestBrabant BusinessPlaza,

Eigenlijk zouden we elkaar zien op afgelopen 14 mei tijdens een Partner bijeenkomst van WestBrabant BusienssPlaza. Nu gaan we de goede kant op, maar we zijn nog niet zo ver dat we al weer bij elkaar kunnen komen.

Ik wilde jullie kennis laten maken met wat coaching met paarden kan bieden aan de managers en ondernemers die leiding geven. Voor ieder van jullie was er een speeddate met één van de paarden. Jouw 10 minuten om te ervaren hoe het staat met jullie leiderschap. Gegarandeerd had je er iets van geleerd. En natuurlijk was er ook de gelegenheid om bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. 

Tot zover de dingen die we helaas niet gaan doen. Ik kan jullie wél een ander cadeautje aan bieden. 

Ik coach en train leidinggevenden op het gebied van natuurlijk leiderschap. Door bewust te worden van de dingen die je doet en waarom je ze doet, kan je andere keuzes maken om succesvol te worden / blijven. Dat resulteert in persoonlijke groei en ontwikkeling. Natuurlijk leiderschap is gebaseerd op 4 elementen: veiligheid, vertrouwen, verbinding en eigenaarschap. Als je deze vier elementen terug laat komen is succes voor je verzekerd. Via deze link kan je mijn gratis e-book "Vertrouwen, als leider sneller en betere resultaten behalen!” downloaden: https://www.doorzichtcoaching.com/natuurlijk-leiderschap-download-gratis-e-book/ 

Wat in het vat zit, verzuurt niet. Dus ik nodig jullie zeker nog een keer uit. Tot die tijd wens ik jullie alvast veel leesplezier! Heb je tussendoor vragen, dan ben je van harte welkom voor een (virtuele) kop koffie.

Mandy Godschalk
DoorZICHT Coaching
Nederheide 10, 4721 PC Schijf
tel. 06 312 287 35
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.doorzichtcoaching.com

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL