Blog: Maak kennis met Coach Connect

Coach Connect bij Kanker vervult een behoefte van mensen en hun werkgevers 

Zoveel mogelijk mensen helpen die direct of indirect getroffen zijn door kanker. Dat is de missie van Coach Connect bij Kanker. Twee jaar geleden begonnen in Bergen op Zoom en inmiddels is het een landelijke organisatie met gekwalificeerde coaches die zich dagelijks inzetten die voor deze missie. 

Kanker neemt het leven over. Letterlijk en figuurlijk. Want hoe ga je eigenlijk om met kanker? Hoe communiceer je met iemand die kanker heeft? Wat mag je verwachten van een medewerker die kanker heeft gehad? 

Herstellen van kanker is niet eenvoudig. Dat weet Yess Beniers als geen ander. Zij is de drijvende kracht achter Coach Connect. Haar achtergrond ligt in het bedrijfsleven en zij heeft zelf te maken gehad met kanker. Persoonlijk, bij haar naasten en op de werkvloer. Zij weet als geen ander waar de behoefte ligt van mensen én organisaties die geconfronteerd worden met deze slopende ziekte.

Meer dan de helft van mensen die zijn getroffen door kanker, vindt het fijn om al tijdens het herstel weer aan het werk te gaan. Helaas blijkt het in de praktijk niet eenvoudig om hier passende invulling aan te geven.

Coach Connect helpt mensen en organisaties met dit soort vraagstukken door middel van kortlopende en doelgerichte coaching trajecten. Tijdens de behandelingen, tijdens het herstel maar ook bij re-integratie naar werk. 

Coach Connect wordt al door menig verzekeraar erkend. Want onze aanpak vervult een behoefte die leeft bij mensen én hun werkgevers. 

Heeft u te maken met kanker? Maak kennis met Coach Connect bij Kanker en bekijk wat zij voor u kunnen betekenen. 

Voor info:
Yess Beniers
085 – 401 94 37
06 – 2114 35 97

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.coachconnectbijkanker.nl

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL