Skip to main content

Blog: Netwerken brengt geluk!

Netwerken brengt geluk! 

Een netwerkbijeenkomst van WBBP ervaar ik altijd als zeer waardevol. Ontmoetingen met nieuwe - en bestaande collega-ondernemers, elkaar (nog) beter leren kennen en kijken of je iets voor elkaar kunt betekenen. Misschien voor je eigen business om elkaar te helpen, door te verwijzen of in contact te brengen met de juiste persoon. 

Tijdens de bijeenkomst in de Blokstallen deed ik enthousiast mee aan de prijsvraag. Op welke dag, maand en jaar is de grote foto van Bergen op Zoom, hangend in de grote zaal gemaakt. Ik ving iets op dat de foto niet in de wintermaanden was gemaakt ivm de kleuren van de natuur. Zonder enig nadenken noteerde ik de datum. Bij binnenkomst had ik mijn visitekaartje in de grote champagnekoeler gedropt. Na een rondleiding door het gebouw was het tijd voor de afronding van het ‘officiële’ gedeelte. Tijd voor de uitreiking van de prijsvraag. Langzaam werden mijn ogen groter van verbazing toen ik de datum van de foto hoorde. Dit kan niet waar zijn! Ik had exact de datum ingevuld. Met veel plezier nam ik een identieke foto, een kleiner formaat in ontvangst. Lachend liep ik terug, nog onder de indruk van mezelf dat ik de prijs had gewonnen. Maar ineens hoor ik weer mijn naam door de microfoon noemen. Wat is dit dan! Denk ik en zeg ik tegelijkertijd. Niet 1 x maar 2x val ik in de prijzen: een stukje schrijven in de nieuwsbrief van WBBP. Dank je wel iedereen voor de dubbele prijs, daar ben ik heel blij mee. 

Vol trots deel ik onze nieuwste blog, waar we schrijven over de laatste ontwikkelingen van het team To Assist, Grenzeloze Dienstverlening. Een van onze doelen in 2019 is groei voor ons bedrijf. Daar werken we hard aan en dat delen we graag met jullie. 

Blog: Een virtueel assistent met een kantoor
https://www.toassistgrenzelozedienstverlening.nl/single-post/2019/06/27/Een-virtueel-assistent-met-een-kantoor 

Ben jij een drukke ondernemer en kun jij een helpende hand gebruiken voor administratieve-, secretariële en online ondersteuning? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag! 

Hartelijke Groet, 

Hannie Aalbrechtse

To Assist, Grenzeloze Dienstverlening