Skip to main content

Partners van West-Brabant Business Plaza

MindsetPRO

1088  keer bezocht
  • Gastelseweg 161
  • 4705 RA
  • Roosendaal

Over MindsetPRO

Welkom op het profiel van MindsetPRO.

Heb jij ook het idee dat er meer uit je leven te halen valt, maar weet je niet hoe dit te doen? Misschien heb je al heel wat kennis eigen gemaakt over persoonlijke ontwikkeling. Boeken gelezen, TED-talks gekeken, podcasts geluisterd en misschien zelfs wel naar seminars geweest. Echter lukt het nog steeds niet om afscheid te nemen van jouw ‘oude’ gedrag? Moeite met het toepassen van nieuwe gewenst gedrag?

Misschien lukt het soms wel, maar duurt het niet lang voordat je terugvalt in oude ongewenste patronen? Dit klinkt voor ons in ieder geval als een herkenbaar proces. Je weet precies hoe het moet en hoe je het zou willen, alleen het lukt gewoon nog niet altijd. Meestal komt in dit proces ook een dosis zelfafwijzing voor, omdat je zelf vindt dat het al zou moeten lukken. Heel begrijpelijk en vooral heel menselijk! Wij weten hoe deze vicieuze cirkel te doorbreken is en helpen jou hier graag bij.

Scroll eens op je gemak door onze website om erachter te komen wie wij zijn, wat wij doen en of dit misschien iets voor jou is, zodat jij meer uit jouw leven kunt halen. www.mindsetpro.nl

Mocht je vragen hebben of eens langs willen komen voor een kennismaking? Bel, app of mail dan gewoon! Wij staan je graag te woord.