Skip to main content

Partners van West-Brabant Business Plaza

Jetron ICT BV

1164  keer bezocht
  • Nucleonweg 22
  • 4706 PZ
  • Roosendaal

Over Jetron ICT BV

Jetron is opgericht in 1994 door Jeffry van Meer. Dit door het ontstaan van een steeds grotere vraag naar professionele ondersteuning voor de automatisering van het midden- en kleinbedrijf. Vaak was dit iets wat een boekhouder, omgeschoold personeelslid of zoon van de baas verzorgde. Toen automatisering een steeds belangrijkere rol ging spelen voor de bedrijfsvoering, werd het ook voor steeds meer ondernemers duidelijk dat je het beheer hiervan aan professionals moet overlaten. De eerste jaren leverde Jetron alleen diensten in de vorm van advies en implementatie van oplossingen. Ondernemers moesten zelf de benodigde hard- en software aanschaffen op basis van dit advies. Omdat er vaak alleen op prijs gekocht werd en het hen ontbrak aan professionele kennis van automatisering, werd vaak de verkeerde hardware aangeschaft. Daarom zijn wij dit zelf gaan doen.

Het leveren van hard- en software is geen core business, maar een extra service naar de klanten. Jetron probeert altijd te handelen als systeembeheerder in dienst van het bedrijf. De adviezen zijn dus merkonafhankelijk. Doordat wij dit doen voor heel veel bedrijven, blijven onze medewerkers allround en goed op de hoogte van alle mogelijkheden die de techniek op dat moment biedtEn daar ligt ook de kracht van Jetron. Het gaat om de oplossing, niet om de techniek erachter. Een klant koopt een netwerk, omdat hij een oplossing wil en efficiënter wil werken. De offertes van Jetron bestaan dan ook uit een uitleg van de problemen en de mogelijke oplossingen en alternatieven met hun voor- en nadelen, zodat de ondernemer gefundeerd een beslissing kan nemen.

Welke techniek daarvoor dan nodig is, is niet de zorg van de klant, maar die van Jetron en is ondergeschikt aan het doel.