Skip to main content

Partners van West-Brabant Business Plaza

Sligro

1189  keer bezocht
  • Leemstraat 3
  • 4705 RT
  • Roosendaal

Over Sligro

Typisch Sligro
Als ondernemer en foodprofessional herken je direct gastvrijheid, kwaliteit en service. Je bent daar immers dagelijks mee bezig. Wij draaien de rollen om en zijn graag jouw gastheer!

Gedeelde passie
Naast goed gastheerschap willen wij nog iets met je delen, onze passie voor food. Wij zijn liefhebbers van een goede keuken en dat zie je terug in de kwaliteit van onze producten. Voor jou is immers alleen het beste goed genoeg. Om dat te realiseren moeten wij voorop lopen. Met ons gevarieerde en ruime assortiment. Daarom verkennen wij de nationale en internationale markten en kopen uitsluitend producten in van topkwaliteit. Je kunt blind varen op onze expertise op het gebied van food, non-food en dagverse producten.

Continue verbetering
Het leveren van topkwaliteit vraagt voortdurend om vernieuwing en verbetering. Continu nieuwe smaken en toepassingen ontdekken en deze met jou delen, dat zit in onze genen. In elk van onze foodprofessionals schuilt een ware liefhebber, altijd voor jou op zoek naar beter!

Een goede relatie
Wij geloven in goede relaties. Met onze medewerkers, klanten en mensen uit het vak. Daarbij geloven wij in zakelijkheid met een menselijke maat. Het investeren in mensen en in hun toekomst staat dan ook hoog op onze agenda. Of dat nu medewerkers of klanten zijn. Niet eenmalig maar continue. Wij gaan voor duurzame relaties. Het creëren van een goede balans tussen kwaliteit, service en menselijkheid, dat is typisch Sligro. Kijk, ruik, proef en beleef! Sligro prikkelt jouw zintuigen.