Skip to main content

Partners van West-Brabant Business Plaza

Subway Borchwerf

1255  keer bezocht
  • Aanwas 45
  • 4704 SC
  • Roosendaal

Over Subway Borchwerf

Direct aan de snelweg A17 (afslag 20)

Gratis met parkeren voor de deur

Over de SUBWAY® organisatie
SUBWAY® is een quickservicerestaurant gericht op de verkoop van ‘submarine sandwiches’: broodjes in de vorm van een onderzeeër. De sandwiches zijn makkelijk samen te stellen en worden ter plekke, voor de ogen van de klant, bereid. De broodjes worden vers gebakken en je kunt een variëteit aan sausjes en toppings gebruiken. Bovenal kun je er naar eigen wens een vet- en caloriearme sandwich van maken. SUBWAY® biedt consumenten een gezonder alternatief voor vet en calorierijk fastfood.

SUBWAY® is sinds maart 2011 de grootste quickserviceformule ter wereld.

Gezonde keuze
SUBWAY® heeft een ruime selectie calorie- en vetarme sandwiches in het vaste menu opgenomen. Daarnaast kan de klant een sandwich, van broodsoort tot beleg, helemaal naar eigen wens samenstellen en zo calorie- of vetarm maken als hij of zij wil.

SUBWAY® voorziet klanten van informatie over de voedingswaarden van de verschillende broodjes, zodat de klant een bewuste keuze kan maken. SUBWAY® sandwiches zijn zo gezond als je zelf wilt.

Locaties verspreid over heel Nederland SUBWAY® restaurants vind je op 172 plekken, verspreid over heel Nederland. Op plekken waar veel doorloop is, in winkelgebieden en op bedrijventerrein, stadscentra en langs drukke verkeersaders als een snelweg. SUBWAY® drive thru’s zijn ook in opkomst. En als shop-in-shop zijn ze te vinden bij bijvoorbeeld benzinestations en food courts.