Partners van West-Brabant Business Plaza

Omroepstichting ZuidWest

575  keer bezocht
  • Veilingdreef 18
  • 4614 RX
  • Bergen op Zoom

Over Omroepstichting ZuidWest

Omroepstichting ZuidWest is de meest actuele en informatieve multimediale informatievoorziening van West-Brabant. Via onder andere radio, televisie en internet brengt Omroepstichting ZuidWest de inwoners in West-Brabant continu op de hoogte van de acitaliteiten en achtergronden in de regio.

Dit alles maakt de omroep uiterst geschikt om uw boodschap over te brengen aan de 325.000 inwoners. U kunt uw boodschap op verschillende manieren onder de aandacht van de consument brengen. U kunt uw naam of bedrijf verbinden aan een van de radio- en/ of tv programma's, u kunt items inbrengen in deze programma's of u kunt supply sponsor worden.

Wij kunnen op allerlei manieren inspelen op uw wensen. Natuurlijk kunt ook 'tradioneel'adverteren via ons radio- en tvstation maar ook via onze drukbezochte website. Dit alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL