Skip to main content

Partners van West-Brabant Business Plaza

Tuintechniek Van Rijswijk B.V.

1325  keer bezocht
  • Waterstraat 1b
  • 4661 RB
  • Halsteren

Over Tuintechniek Van Rijswijk B.V.

Tuintechniek van Rijswijk: de ervaren hovenier uit Halsteren
In september 2021 is Tuintechniek van Rijswijk overgenomen door Joep Withagen. Joep was reeds ruim 5 jaar werkzaam bij Tuintechniek van Rijswijk als tuinarchitect/assistent-bedrijfsleider. Sinds 1996 werkt Tuintechniek van Rijswijk onder de huidige naam, vanuit de schitterende bedrijfslocatie aan de Waterstraat 1b in Halsteren. Het bedrijf is echter al 45 jaar geleden van start gegaan als onderdeel van Intratuin Halsteren. Wij kunnen putten uit de ervaringen die we in de loop der jaren hebben opgedaan. 

Uw hovenier van A tot Z
Van de aanleg van een mooie tuin of bedrijfstuin tot het ontwerpen van een zwemvijver; bij ons kunt u terecht voor alle diensten van A tot Z voor uw tuin. Onze hoveniers stellen hun kennis en kunde graag tot uw beschikking om de perfecte groene oase te creëren aan uw woning of bedrijfspand in Brabant. Daarbij werken we steeds volgens uw wensen, om de tuin van uw dromen te creëren, en natuurlijk ook te onderhouden. Zo kunt u te allen tijde genieten van een prachtige tuin en helemaal tot rust komen.

Ontdek de mogelijkheden voor uw tuin
Heeft u specifieke wensen voor uw tuin, zoals een vijver, sierbestrating of specifieke planten? We horen graag wat uw wensen zijn om deze om te zetten naar de realiteit. Ook voor het aanleggen of onderhouden van uw tuin luisteren we graag naar uw wensen. Aarzel dus niet om de mogelijkheden van ons tuinbedrijf Tuintechniek van Rijswijk in Halsteren te ontdekken!