Partners van West-Brabant Business Plaza

Rommtech B.V.

573  keer bezocht
  • Vang 20
  • 4661 TX
  • Halsteren

Over Rommtech B.V.

Rommtech is een Halsters bedrijf dat zich bezig houdt met de productie en ontwikkeling van elektronica voor derden en behoort hierbij tot de top van specialistische bedrijven in Nederland. Productie is altijd klantspecifiek.

Naast de vestiging in Nederland heeft Rommtech ook een productie faciliteit in Bulgarije vanwaar, behalve elektronica productie, ook zeer kosten efficiënt metaalbewerking en spuitgieten van kunststof kan worden verzorgd. Een prijstechnisch interessant alternatief voor grotere productie aantallen tegen Chinese tarieven.

De combinatie van productie in Nederland maar ook in Bulgarije, maakt Rommtech een ideale elektronicapartner. We denken mee met de specifieke wensen van de klant en kunnen tegen een zeer aantrekkelijk tarief in Nederland of Bulgarije produceren. Met onze automatische X-ray inspectie machine controleren we 100% van alle geproduceerde elektronica en waarborgen we te allen tijde de kwaliteit waar Rommtech om bekend staat.

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL