Partners van West-Brabant Business Plaza

Tummers Plaatbewerking B.V.

685  keer bezocht
  • Wattweg 4
  • 4631 SM
  • Hoogerheide

Over Tummers Plaatbewerking B.V.

Ooit begonnen als de productieafdeling van Tummers Machinebouw B.V. is Tummers Plaatbewerking inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig en zeer succesvol bedrijfsonderdeel binnen de totale Tummers Groep. Fysiek gevestigd naast het hoofdkantoor van de groep, verzorgt het circa 35 man sterke Tummers Plaatbewerking voor een grote diversiteit aan werkzaamheden. Voor lasersnijden, kanten, walsen, lassen, assemblage en alle overige plaatbewerkingsdisciplines weet men het bedrijf inmiddels te vinden.

Lasersnijden voeren wij uit op onze twee lasersnijmachinesTrumpf 5 kW en Trumpf 6 kW (lasersnijden tot 4x2 meter is mogelijk). Lasersnijden RVS en Staal t/m 25 mm, lasersnijden aluminium t/m 15 mm. Vanaf engineering (2D en 3D) tot aan eindproduct. Met onze CAD/CAM stations is het mogelijk om al uw innovaties te engineeren voor productie.

Een belangrijk punt in onze organisatie is onze snelle levertijd vanwege onze grote plaatvoorraad (RVS 304, RVS 316, Staal 37, Ympress (RAEX), sendzimir (gegalvaniseerd) en electrolytisch (Zinkor) verzinkt en aluminium). Vooral onze voorraad van Roestvast staal (RVS 304) en gewoon staal (Staal 37 en RAEX / Ympress) is groot.

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL