Skip to main content

Partners van West-Brabant Business Plaza

Metrical Metaalbewerking B.V.

1209  keer bezocht
  • Vang 14
  • 4661 TX
  • Halsteren

Over Metrical Metaalbewerking B.V.

Welkom bij de producent van boorhouders voor betonboren: Metrical.

De corebusiness van Metrical is het produceren van boorhouders voor betonboren, daarnaast is Metrical ook leverancier van de gerelateerde accessoires van deze halffabricaten.

Metrical is sinds haar oprichting in 1998 uitgegroeid tot een internationaal productiebedrijf voor boorhouders van betonboren, met activiteiten in 24 landen. Deze groei is gerealiseerd door u als klant optimaal te voorzien van uw wensen en benodigdheden met een kwalitatief hoogwaardig product.
Metrical levert uitsluitend aan fabrikanten en aan de handel, dus niet aan de eindgebruiker.

Producten
Metrical hanteert een zeer uitgebreide voorraad van circa 40.000 boorhouders waardoor het mogelijk is om standaard producten binnen 24 uur te leveren aan gecontracteerde klanten.
De standaard uit voorraad leverbare ½’’ BSP boorhouders variëren van Ø7 mm tot en met Ø250 mm, met een nuttige lengte van 300 mm. De standaard uit voorraad leverbare 1 1/4 unc boorhouders variëren van Ø50 mm tot en met Ø800 mm met een nuttige lengte van 400 mm, 420mm en 500 mm.

De standaard typen aansluitingen op voorraad zijn; 1 1/4 unc, 1/2'' BSP, M16 x 2, M30, M38 en Pixie. Op basis van deze aansluitingen kunnen op verzoek van u als klant binnen één werkdag boorhouders worden geproduceerd. Andere type aansluitingen zijn beschikbaar op aanvraag.

Benodigde accessoires zoals verloopstukken (adapters), verlengstukken, afzuigsystemen (voor stofafzuiging) en snel spanners zijn ook direct uit voorraad leverbaar.
Verder levert Metrical alle overige soorten C.N.C. draaiwerk, zoals bijvoorbeeld dozenboorhouders uit één stuk gedraaid, volgens uw eigen model en aansluiting.