Skip to main content

Partners van West-Brabant Business Plaza

RE/MAX WoonWens Makelaars Johnny Mijs

1264  keer bezocht
  • Hoge Langendijk 17
  • 4706 PX
  • Roosendaal

Over RE/MAX WoonWens Makelaars Johnny Mijs

OOK UW SPECIALIST OP HET GEBIED VAN BEDRIJFSMAKELAARDIJ

Op het gebied van woningen staat RE/MAX WoonWens Makelaars al jaren bekend als een gevestigd kantoor met als werkgebied Roosendaal en omgeving, dat in de afgelopen jaren een sterke groei heeft doorgemaakt. Dit resultaat is gerealiseerd door een goede doorlooptijd en een hoog serviceniveau te kunnen bewerkstelligen. Uiteraard hangt dit nauw samen met ons netwerk, dat niet alleen tot Roosendaal en omgeving strekt, maar over heel Nederland en zelfs wereldwijd aanwezig is. 

Momenteel is RE/MAX in meer dan 100 landen actief en zijn er vele kantoren in Nederland. Om dit netwerk optimaal te kunnen benutten is er binnen ons kantoor ook een afdeling bedrijfsmakelaardij, zodat we mensen die zich op de zakelijke markt bevinden ook kunnen laten profiteren van onze wereldwijde RE/MAX organisatie.De afdeling bedrijfsmakelaardij heeft een brede kennis van de lokale markt en kan u adviseren op het gebied van commercieel onroerend goed (o.a. kantoren, bedrijfspanden, winkels en logistieke objecten). Buiten ons eigen RE/MAX netwerk hebben we toegang tot het platform Ventu via VBO Bedrijfsmatig, waar de toonaangevende bedrijfsmakelaars van Nederland op aanwezig zijn. Ze zijn samen goed voor zo’n 80% van het aanbod van commercieel vastgoed in Nederland. Door vermeld te worden op de belangrijkste sites is de opdrachtgever verzekerd dat zijn bedrijfspand te allen tijde wordt opgemerkt door degene die zich op dat moment op de zakelijke markt bevindt. Buiten het internet zijn er nog meer methodieken om de potentiële koper te vinden. Dit is echter te uitvoerig om hier te verwoorden.

Niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor u zijn we gedreven het beste resultaat te behalen, want RE/MAX doet het anders, RE/MAX doet het beter!