Partners van West-Brabant Business Plaza

Reflectit | Communicatiepartners

201  keer bezocht
  • Laan van Brabant 22 Kamer 2A01
  • 4701 BK
  • Roosendaal

Over Reflectit | Communicatiepartners

Hoe scoort jouw bedrijf op communicatie? Wat is goed en wat kan beter? Ben je wel zichtbaar en onderscheidend genoeg? Bereik je met de gekozen communicatiemiddelen de juiste klanten? Haal je uit de huidige inspanningen voldoende resultaat? Ik houd je graag een spiegel voor en laat je zien welke belangrijke verbeterpunten er zijn op het gebied van communicatie, waardoor je sneller je doelstellingen bereikt. Als communicatiepartner help ik jouw bedrijf van een heldere positionering naar een onderscheidende profilering, waarbij communicatie altijd de belangrijkste succesfactor is. Zakelijk en persoonlijk, intern en extern, online en offline.

Communicatiepartner nodig? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik maak graag tijd voor je om samen een bak koffie te drinken en te ontdekken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL