Skip to main content

Partners van West-Brabant Business Plaza

Soulsounds

96  keer bezocht

Over Soulsounds

Free your mind met Soulsounds!
De creator van Soulsounds, Hester Bedet, heeft haar sound healing praktijk gericht op sereniteit, sound en transformatie. Haar benadering is gebaseerd op liefde en lichtheid, waarbij ze je moeiteloos leidt naar een natuurlijke stroom van helderheid en rust. Zo ontdek je jouw authentieke klank en essentie.
Sound healing en coaching vormen een krachtige combinatie waarmee Hester vrouwen helpt die kampen met zowel fysieke als emotionele pijn, stress en tinnitus. Het biedt een zachte weg naar persoonlijke groei, een ruisvrij hoofd en een pijnvrij leven. Een transformatie naar authenticiteit.

Ontdek de kracht van Sound Journeys en ga van hectiek naar helderheid! Laat je onderdompelen in de weldadige klanken en trillingen van klankschalen. Meedeinen op de klanken is als deinen op de golven. Ervaar de diepe ontspanning in je lichaam, verbetering van slaap en meer vitaliteit. Elke Sound Journey biedt een unieke beleving, die heling en vernieuwde energie brengt door meditatie, klanken en persoonlijke aandacht.

Let the sounds fill your soul and transform!