Partners van West-Brabant Business Plaza

Schoolfruit.nl

558  keer bezocht
  • Vijfhuizenberg 80B
  • 4708 AM
  • Roosendaal

Over Schoolfruit.nl

Waarom schoolfruit?
Het belang van gezonde voeding is de drijfveer van onze werkzaamheden. Leerlingen die gezond eten, zitten lekkerder in hun vel, zijn minder vaak ziek, en presteren beter. Dagelijks fruit is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Ook deze kinderen willen we leren dat fruit eten gezond is. En dat er veel verschillende soorten groente en fruit zijn. Vitale kinderen, plukken we allemaal de vruchten van. Krijgen we allemaal een lach van op ons gezicht.

Om budget te creëren voor de fruitpot op school, verkopen we aan bedrijven de VITAMINI BOOST. Een emmer met heerlijk vers gesneden fruit van Fruitcup. De opbrengsten van deze fruitsalade komen ten goede van Schoolfruit in de klas. Heeft u iets te vieren of een bedrijfsevenement, en komt daar een heerlijke fruitsalade goed van pas laat het ons weten. Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-21823191

Een vitamine boost, plukken we allemaal de vruchten van!

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL