Skip to main content

Partners van West-Brabant Business Plaza

Business Center Blokstallen

1587  keer bezocht
  • Blokstallen 2
  • 4611 WB
  • Bergen op Zoom

Over Business Center Blokstallen

Een sfeervol professioneel kantoor dat voorzien is van alle faciliteiten die u op dat moment nodig heeft. Een plek waar u zich thuisvoelt, maar uw cliënten en collega’s ook. U wilt uw gasten kunnen ontvangen in een inspirerende omgeving. In een centraal gelegen bijzonder gebouw, een stijlvol Rijksmonument. Business Center Blokstallen biedt u een totaal concept.

Ontmoeten en verbinden
De schitterende 200 m2 grote Business Lounge is het hart van het Business Center. Een podium waar het ontmoeten van mensen en het delen/ontwikkelen van ideeën, passie en kennis centraal staan. Hier kunt u met een klant of relatie afspreken voor een informeel gesprek onder het genot van een kop koffie of thee.
In ongedwongen sfeer werkend aan de leestafels, mijmerend in de chesterfields of netwerkend in de coffee corner!

Persoonlijk
BC de Blokstallen is een concept van deze tijd. Het biedt u alle services die u wenst, maar denkt ook graag met u mee. Door de diverse kantoormogelijkheden beschikt u altijd over de ideale werkruimte. Flexibiliteit is een van de kernwaardes. Als het door u gekozen kantoor uiteindelijk toch niet helemaal in uw werkwijze past, kunt u gemakkelijk upgraden of downsizen. Zo beschikt u altijd over de voor u perfecte combinatie. Die flexibiliteit en kwaliteit staan centraal bij BC de Blokstallen.