Skip to main content

Partners van West-Brabant Business Plaza

StartToGrow | Helpt ondernemers groeien

1503  keer bezocht
  • Mill Hillplein 1
  • 4701 BS
  • Roosendaal

Over StartToGrow | Helpt ondernemers groeien

Bij StartToGrow zien, erkennen en waarderen wij de personen achter een onderneming. De personen die lef en initiatief tonen om met hun ideeën een positieve bijdrage te leveren aan een betere sociale en economische leefomgeving waar wij allemaal van profiteren.

StartToGrow voelt een gezamenlijke en onzelfzuchtige verantwoordelijkheid om ons met gedeelde intrinsieke motivatie in te zetten, zodat de potentie van deze ondernemers optimaal wordt benut.

Florerende regio
StartToGrow vindt dat deze nieuwe ideeën en initiatieven een positief effect hebben op onze samenleving. StartToGrow gelooft dat als ondernemers in iedere fase van de onderneming worden begeleid, het maximale rendement van dit initiatief terug te zien is in onze samenleving. Het zijn de ondernemers die bijdragen aan het toekomstbeeld van een florerende regio. Een leefbare en veilige omgeving waar iedereen de kans krijgt zich te ontwikkelen op elk niveau. 
StartToGrow zet zich daarom op energieke wijze met daadkracht in om de potentie van de ondernemers optimaal te laten renderen. 

Partners
Wij voelen en denken dit niet alleen. Onze partners maken hier een wezenlijk deel van uit. Zonder hen heeft StartToGrow geen bestaansrecht. Ook zij vinden het belangrijk en dragen om die reden ook bij aan een goede sociale en economische leefomgeving. Samen bouwen we aan een florerende leefomgeving. 

We zijn niet gedreven door winst, maar door passie. Passie voor ondernemen.
Ontstaan vanuit de StartersCentra West-Brabant heeft StartToGrow in de loop der jaren een stevige groei gerealiseerd. We helpen nog steeds startende ondernemers, maar sinds 2019 ook ondernemers die willen doorgroeien. Ondernemers die minimaal drie jaar een eigen bedrijf hebben en meer omzet willen en willen groeien als leider. We bieden programma's aan, maar hebben ook een breedgedragen netwerk en eigen ondernemerscoaches met ervaring en kennis.