Skip to main content

Partners van West-Brabant Business Plaza

Van Beers Organizer

1052  keer bezocht
  • Bergsebaan 32 A
  • 4726 SE
  • Heerle

Over Van Beers Organizer

Wat kan een business organizer voor uw bedrijf betekenen?

Ben je altijd gehaast, vergeetachtig en raak je nogal eens wat kwijt? Wil je graag overzicht en controle over je werkzaamheden? Als business organizer help ik je graag weer grip op je werkzaamheden te krijgen doordat ik je inzichten geef hoe je efficiënter en effectiever kunt omgaan met jouw tijd. En tijd is kostbaar. Ik begeleid je in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord.  Je wordt begeleid en geadviseerd bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte.  Je krijgt overzicht in jouw taken, werkprocessen, verwerking in digitale & papieren informatie en de fysieke werkruimte. Zo kom je werkelijk toe aan die dingen waar jij goed in bent, aan zaken die voor jou belangrijk zijn op een wijze dat je je niet gehaast voelt. Je kunt jouw spullen of informatie zo beheren dat je alles snel kunt vinden. Indien nodig wordt jouw werkplek wordt zo ingericht dat je minder tijd kwijt bent aan zoeken. Kortom: moeiteloos werken!

Ik geloof in de kracht van gestructureerd en efficiënt werken. Ik begeleid mensen in het stellen van de juiste prioriteiten, geef advies op het gebied van taakbeheer en timemanagement en het efficiënt gebruik van email en agenda (outlook) en de werkplek. Hierdoor ervaart men rust, ruimte en overzicht. Het levert concreet meer tijd, minder werkstress (werkdruk) en ziekteverzuim!

Ik leg de nadruk op het terugdringen van werkstress. Het resultaat is heel praktisch:  een opgeruimd bureau, een overzichtelijk ingerichte  (digitale) postverwerking en archivering en  een goed werkende agenda, zodat de kwaliteit van én het plezier in het werk toeneemt. je krijgt inzicht en overzicht in jouw werk, zodat je het gevoel hebt alles onder controle te hebben. Medewerkerstevredenheid leidt tot klanttevredenheid en dus meer omzet! Reduceer werkstress door hulp te vragen, dat is geen teken van zwakte maar slimmer omgaan met je tijd!

Ik ben supporter van de campagne: Check je werkstress.  Gezond werk is werk zonder stress. Weet jij wat jouw kosten zijn bij langdurig ziekteverzuim? Voorkom ziekteverzuim en investeer in duurzaam inzetbaarheid.

Je kunt bij het inschakelen van een business organizer ook denken aan:

  • Het organiseren van werk(-plek) inclusief timemanagement en clean desk-policy.
  • Het opzetten en inrichten van Flexibele werkplekken en het Nieuwe Werken.
  • Het opzetten en inrichten van jouw (financiële) administratie en/of secretariaat.
  • Het opzetten en invoeren van relatiemanagement.