Partners van West-Brabant Business Plaza

HOECKX B.V.

699  keer bezocht
  • Calfven 22
  • 4641 RB
  • Ossendrecht

Over HOECKX B.V.

Nieuwbouwprojecten:

Mijn missie is op een rendabele en toonaangevende manier ontwerpen en realiseren van waardevolle prefab bedrijfsgebouwen met een kwalitatieve en moderne uitstraling die het bedrijfsrendement van u als opdrachtgever verhoogt.

Specialiteit:

  • industriële bedrijfsgebouwen voor het MKB, waaronder werkplaatsen, opslag, magazijnen, showrooms, bijbehorende kantoren etc.
  • agrarische sector: opslag- & bewaarplaatsen voor aardappelen, uien, graan, wortelen, knolselder etc.

Met een grote gedrevenheid ga ik samen met u als opdrachtgever in partnership aan de slag om uw nieuwe bedrijfsruimte te realiseren. Bij voorkeur direct vanaf het moment dat het idee bij u is geboren tot en met de uiteindelijke oplevering en in gebruikname, als ontzorger bij alle stappen van het bouwproces van A tot Z.

Verhuur en beheer van bedrijfsruimten:

Naast nieuwbouwprojecten ben ik zelf ook eigenaar en beheer ik verschillende bedrijfsruimtes voor de verhuur aan MKB-bedrijven. Die ik zelf in eigen beheer heb ontwikkeld. Daarbij kan ik u ook met advies en bemiddeling bijstaan indien u op zoek bent naar een bestaande bedrijfsruimte als u wilt huren i.p.v. zelf te bouwen.

Vrijblijvende informatie:

Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact op om eens te informeren, zodat wij samen kunnen beoordelen of ook wij "bouwpartners" kunnen worden !

Uw project is voor mij weer een nieuwe uitdaging en ik tracht mij in te leven in uw situatie en uw bedrijf, pak de projecten aan als of ik voor mij zelf ga bouwen.

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL